T’apassiona la restauració? Aquest curs és per a tu!
FITXA TÈCNICA
Denominació: Operacions bàsiques de cuina
Codi: HOTR0108
Nivell de qualificació professional: 1
Família professional: Hostaleria i Turisme
Àrea professional: Restauració
Durada: 270 hores de formació + 15 hores de formació complementària + 80 hores de pràctiques en empresa
Modalitat: Subvencionat presencial
OBJECTIUS
Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir a la preparació d’elaboració més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments.
LLOCS DE FEINA RELACIONATS
- Ajudant de cuina
- Auxiliar de cuina
- Empleat de petit establiment de restauració
- Encarregat de bodega (hostaleria)
DARDO en vigor
Currículum actualitzat
Per poder-hi accedir no és necessari cap requeriment acadèmic ni professional.