T’apassiona la cuina i la restauració? Aquest curs és per a tu! Aquí t’ensenyarem tot el que cal saber per ser un bon cuiner: des de la higiene fins a la presentació final de les teves creacions.
FITXA TÈCNICA
Denominació: Cuina
Codi: HOTR0408
Nivell de qualificació professional: 2
Família professional: Hostaleria i Turisme
Àrea professional: Restauració
Durada: 730 hores de formació + 15 hores de formació complementària + 80 hores de pràctiques en empresa
Modalitat: Subvencionat presencial
OBJECTIUS
Desenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de qualsevol tipus d’aliment i crear ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i els objectius establerts i respectant les normes de seguritat i higiene durant la manipulació alimentària.
LLOCS DE FEINA RELACIONATS
- Cuiner
-DARDO en vigor
-Currículum actualitzat
Per poder-hi accedir també cal acreditar un dels següents requeriments:
-Graduat en Educació Secundària Obligatòria
- Certificat professional de nivell 2
-Certificat professional de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional que el certificat al qual es vol accedir
-Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les proves d'accés corresponents regulades per les administracions educatives
-Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o de 45 anys
Si no es pot acreditar documentalment el compliment d'aquests requisits, has de superar unes proves d'avaluació de les competències clau de matemàtiques i comunicació lingüística.