És un plaer anunciar-vos una nova col·laboració amb l’Escola Pons, en aquest CURS DE CUINA SALUDABLE a quatre mans, impartit per Tino i per una servidora (cada dia ens tindreu a ell o a mi donant-vos la formació), on ens endinsarem en el món de la gastronomia més sana alhora que plena de sabor.

L’objectiu d’aquest curs és el d’aprendre cuinar sa, des d’una proposta àmplia i flexitariana. Tino us oferirà la part que inclou una mica de proteïna animal (preferentment carn blanca i peix), mentre que jo em centraré en el món vegetal.

Entre d’altres aspectes, descobrirem:

  • Aspectes bàsics de l’alimentació saludable, incloent tots els grups d’aliments.
  • Introducció a la cuina vegana i vegetariana. Com dur una alimentació basada en plantes sense tenir deficiències nutricionals. Idees i recursos.
  • Batchcooking. Eines per estalviar temps a la cuina a partir de la preparació, en una tarda, de les bases per a tota la setmana.
  • Cuina de temporada. Els aliments i les coccions més adequades a l’època estival.
  • Batuts, smoothies i gelats saludables. Idees per introduir fruites i verdures de la manera més fresca i refrescant.

El curs tindrà lloc a la cuina de l’Escola Pons del carrer Gòrria, a Sant Carles de la Ràpita, durant 8 dissabtes, començant l’1 de juny i fins al 20 de juliol, de 10 a 13 hores. Serà un curs participatiu en el qual, després de l’explicació teòrica, cada alumne realitzarà les seves receptes en petits grups, de manera que pugueu experimentar de manera vivencial tot el que anem aprenent.

Es tracta d’un curs gratuït, de 24 hores de duració, adreçat a persones que estan en règim general o autònoms. Per reservar la teva plaça, posa’t en contacte directament amb l’Escola Pons escrivint a formacio@escolapons.cat o truca al telèfon 977 74 11 58.

Laura Pérez